Групи продукти

 
 
 
 
 

АНТИМРАЗ - КОНЦЕНТРАТ (ААМК)

Течност на спиртна основа за целогодишно почистване на автомобилни стъкла. Особено подходящ при зимни условия.
Температура на замръзване:
под - 50°С.

Антимраз - готов разтвор

Течност на водно - спиртна основа за целогодишно почистване на автомобилни стъкла. Особено подходящ при зимни условия. Температура на замръзване: под - 17°С. Готова за използване. Аромат на лимон и бор.

Размразители за автомобилни стъкла

Течност на спиртна основа за размразяване на обледенени или заскрежени автомобилни стъкла. Може да се използва при температури на околната среда до около - 25°С. Съдържа смазващи вещества и удължава живота на чистачките. Аромат на лимон и бор.

Течност на спиртна основа за размразяване на автомобилни ключалки. Може да се използва при температури на околната среда до около - 20°С. Съдържа смазващи вещества и предпазва от бъдещо замръзване. Аромат на лимон и бор.

Дейонизирана вода

Дълбоко обезсолена вода.

Проводимост: Под 1 µS/cm;
Съдържание на йони: Cl-<0,04 mg/l; Fe2+<0,04 mg/l; Cu2+<0,02 mg/l; Ca2+<0,80 mg/l.
Приложение: За приготвяне на електролитни разтвори, за доливане на акумулатори, за охладителни системи, парни ютии и др.

Канофриз КОНЦЕНТРАТ (охлаждаща течност) НОВО производство!

Труднозамръзваща течност на основата на смес вода/етиленгликол (стабилно течно състояние до - 650С, при разреждане с дейонизирана вода температурата на замръзване се повишава пропорционално, като вискозитетът и плътността намаляват). Специалните присадки, които се добавят, го правят подходящ за всякакви атомобили с подчертано дълъг срок на приложение. Запазва металните части от корозия. Не влияе на стабилността на каучуковите и пластмасови детайли. За получаване на желаната температура на замръзване се разрежда по схемата на етикета.