Профил на фирмата


"Специални полимери" ООД развива и произвежда актуални за пазара адхезиви на основата на цианакрилатни естери, анаеробни адхезиви на акрилатна и метакрилатна основа, полиуретанови адхезиви, едно- и двукомпонентни нормално и бързо втвърдяващи адхезиви, диспрсионни адхезиви и други продукти от подобен тип на основата на използване на дискретни свойства на полимеризиращи системи.

Нашата основна търговска марка е КАНОКОНЛИТ®, която се ползва с много голяма популярност във всички краища на Република България. Марката "КАНОКОНЛИТ®" е гаранция за високо качество и надеждност.

Производството и развитието на нашите продукти, обединени под марката "КАНОКОНЛИТ®" е повeрено в ръцете на малка, но компетентна и сработена от дълги години група от изследователи и майстори на индустриалния синтез, подсилени от специалисти в дизайна и производството на опаковки.

Save
To become perfectly honest, I had been initially curious just what it had been that collectors saw within this piece hublot big bang replica, and couldn’t fully comprehend the value of the Obervatoire along with other replica watches enjoy it rolex daytona replica.