Нова опаковка - Нова визия: "Каноколит" минава през цялостен ребрандинг

Преди не твърде много време - "Каноколит" се използваше в ежедневието ни вместо “секундно лепило". Сега е момента, в който Каноколит има за цел да се завърне на челната позиция в потребителския избор на лепило.

Независимо дали става въпрос за проекти в дома, в училище или в производствения сектор, "Каноколит" е винаги са предоставяли безкомпромисно качество на залепване. С годините марката успява да създаде дългосрочни връзки с клиенти, които ценят нейната непрекъсната ангажираност към качеството и иновациите.

С новата си опаковка "Каноколит - серия Е" не само показва, че е в крак с времето, но също така напомня защо дълго време нямаше конкуренция.

Това е само първата стъпка от ребрандинга на компанията, и скоро можете да очаквате напълно нова серия продукти, отдадени на абсолютното българско качество. "Каноколит" продължава да върви в напред и да съчетава своята богата история с иновативните подходи към бъдещето, като по този начин презвама своята позиция като непреходен лидер в света на лепилата.

Коментари

Все още няма коментари

Напишете първият коментар

No results.

Other blogposts